Beoordelingen 

Service
9,2
394 commentaren van in totaal 394 beoordelingen
Albert Westerhof (Drachten)
14-08-2019
10

Al zolang ik mijn rijbewijs heb (al bijna 50jaar) rij ik Toyota. Betrouwbare en functionele auto. Ik rij nu al de tiende auto van dit merk. De laatste 30 jaar doe ik zaken met Tolman. Dat is altijd tot tevredenheid. Vriendelijk en deskundig personeel, een keurige werkplaats en showroom. Ik hoef me nooit de vraag te stellen welk merk ik koop en waar, maar alleen wanneer.

Dhr D van der Boon (Tw-Heide)
14-08-2019
9

Goede service

mevr.Kloppenburg (drachten)
09-08-2019
9

Voelt vertrouwd,eerlijk overleg.

Gerrit Grooten
09-08-2019
10

Fijne en klantvriendelijke ontvangst Gevraagde reparatie uitgevoerd (ruitenwissers )Op het afgesproken rijdstip gereedgoede fiets van en naar huis

W. Oosterbaan (De Tike)
07-08-2019
9

Goede service. Kennis van zaken. Behulpzaam bij het oplossen van problemen. Nette uitstraling bedrijf. Altijd bereid te helpen. Zal bedrijf aanbevelen bij kennissen , familie etc.

K van Loon (Oosterwolde (Fr))
07-08-2019
10

Zowel de medewerkers aan de balie, werkplaats of vertegenwoordigers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.Voor extra uit te voeren verrichtingen wordt niet alleen de prijs medegedeeld, maar ook de tijd die ze nodig hebben.Verder kun je als je wilt een andere auto of fiets meekrijgenBlijf je wachten, ligt de krant klaar er is koffie, thee of chocolademelk en ook mag je fruit pakken. Al met al ben daarom zeer tevreden

J,H. de Vos (Oosterwolde)
31-07-2019
10

prima dealer. Komt afspraken na en werkt naar volle tevredenheid. Bovendien een prima cappucino.

T van Veen (Drachten)
31-07-2019
8

Vlotte behandeling van het probleem

Dhr C. Struiksma (Drachten)
17-07-2019
10

Ben erg tevreden met geboden service

hendrik wiltjer (Drachten)
11-07-2019
9

kan niet beter.

Veenstra Sr. (Drachten)
11-07-2019
9

Goede afspraken, goede kennis van de problemen, grote openheid in de uitvoering, zakelijke afwikkeling van de kosten. Nota meteen of later betalen. Tegenvaller, los van dealer, de hoge btw.

Dhr.H.Otten (Appelscha)
11-07-2019
10

Keurig bedrijf altijd duidelijk

Berry Weber (Joure)
04-07-2019
10

Dit is een perfecte dealer. Nooit enig probleem ondervonden. Overal een adequate oplossing c.q. voorstel voor indien nodig. Zeer vriendelijk en correct personeel.

A.Laverman (Wolvega)
04-07-2019
9

Een bakje koffie, een krantje en verder geen zorgen, want, goede kwaliteit auto's in prima handen garandeert bij hen een gegarandeerd rijplezier!

mw. M.T.P. (Marianne) Overdevest (Drachten)
14-06-2019
10

Zeer vriendelijk, attent en vakbekwaam personeel.

dhr. B.ter Hoeven
14-06-2019
9

korte reactie op deze vraag: zie mijn eerste antwoord.

S. Westerhof (Drachten)
31-05-2019
9

Service is uitstekend, kan er altijd terecht met vragen, kleine mankementen worden meteen opgelost zoals een kapot licht, vriendelijke medewerkers.

Sjoerd van der Weide (Donkerbroek)
31-05-2019
10

Service en onderhoudsbeurten worden perfect uitgevoerd.

Piet van den Broeck (Akkrum)
22-05-2019
10

Zeer klantvriendelijk,VakbekwaamPrettige wachtruimte met koffieGezellige medewerkers

Johannes
08-05-2019
9

Zeer tevreden

Hilde de haan (Tjerkgaast)
08-05-2019
10

Geen onnodige kosten, halen de auto op, maken deze na het onderhoud ook schoon

W.Negenman (Drachten )
03-05-2019
6

Vindt het een dure garage en blijf het lastig vinden dat van de hele bumper de rode verf loslaat terwijl de auto 5 jaar oud was en ik er van beschuldigd wordt er een andere bumper op heb geplaatst ! Ik voel mij niet netjes behandeld !

Wytse Huismans
18-04-2019
10

Gewoon een goed bedrijf zonder poespas.

Mca,Overes (Leeuwarden )
10-04-2019
9

Ben zeer tevreden over alles, behulpzame mensen, erg tevreden.

Dhr.G van der Schaaf (Drachten)
10-04-2019
9

Voldoet al jaren naar volle tevredenheid. Altijd correct en vriendelijk. Uitstekende service.

J. Sietsma (Barneveld)
10-04-2019
10

Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Van de receptie tot en met de werkplaats. Ruime wachtruimte en een drankje en hapje staat voor iedereen klaar.

Eddie
09-04-2019
9

Prima garage, goede service. Vakmanschap en denken met je mee. Top!

Ton van Veen
09-04-2019
10

Altijd een klantgerichte opstelling. Open meedenken en goed nakomen van afspraken.
Ik ben al 22 jaar klant, waarvan de laatste 12 jaar met twee auto's.

Marischka Lind (Groningen)
09-04-2019
10

Paar jaar geleden heb ik een oude Toyota gekocht bij Tolman Drachten. Ik ben bijzonder tevreden over de service van deze garage. Vanwege afstand heb ik een leenauto nodig bij onderhoud en dat is nooit een probleem. Het onderhoud wordt goed uitgevoerd en bij extra werk wordt er gebeld voor overleg. Ik ben 1 keer voor een klusje naar een andere garage geweest, maar daarna hard hollend terug naar Tolman Drachten gegaan. Misschien niet de goedkoopste, maar naar mijn mening wel de beste. Ik voel mij veilig in mijn oude auto en zolang het mogelijk is zal ik klant van Tolman Drachten blijven.

Bram van der Brug (Burgum)
09-04-2019
9

Altijd vriendelijke ontvangst en deskundigheid in huis aangaande probleem.

Renske de Vries (Harkema)
09-04-2019
10

Een bezoek aan Auto Tolman Drachten, of het nu is om een andere auto te kopen of voor onderhoud, de ontvangst is hartelijk, duidelijke uitleg, gewoon een dealer waar je nog echte Service krijgt

Jan Dijkstra
13-03-2019
10

Prima bedrijf, vriendelijk personeel.

René R Lamballais (Tjalberd)
21-02-2019
10

Gastvrij, duidelijke uitleg en eerlijk in hun advies.

R.A. de Vries (Gorredijk)
14-02-2019
8

Correcte behandeling, deskundig personeel (ook in de werkplaats).

Dhr. A. Hiemstra (Opeinde)
13-02-2019
9

Je wordt als klant uiterst vriendelijk en correct behandeld. De klant is koning.

Karssen
13-02-2019
8

Tevreden

Dhr. J. Bijma (Kootstertille)
18-01-2019
10

Toyota Tolman in Drachten is een zeer vriendelijke dealer, waar niets te wensen is. personeel is zeer vriendelijk.Wachtruimte is perfect, en de auto is altijd binnen de gestelde tijd weer rijklaar.een zeer betrouwbare dealer.

Gerard (Drachten)
09-01-2019
10

Vriendelijk, behulpzaam, kundig

Veenstra, W. (Drachten)
04-01-2019
9

Wanneer een probleem wordt onderkend, wordt hieraan aandacht geschonken en het probleem wordt serieus genomen. Er worden afspraken gemaakt, die volledig worden nagekomen. De afrekening is overeenkomstig de afspraken. De service gaat verder, dan waarop werd gerekend.

Henk Hoen (Beetsterzwaag)
03-01-2019
9

Vanwege de totale behandeling zoals uitvoering, prettige contacten enz.

K. Bos (Drachten)
19-12-2018
10

Medewerkers zijn netjes, denken mee en doen wat ze beloven. Al jaren.

T. Feenstra
19-12-2018
10

Deskundige monteurs en een gastvrije ontvangst.

a d de vries
14-12-2018
9

correcte behandeling

Dhr. P.C.E. van Engelenburg. (Leek.)
14-12-2018
9

Zeer tevreden met betrekking tot service van auto en de klant.

Cor Hofstra (Drachten)
05-12-2018
9

Bij Tolman auto's werd ik vriendelijk en correct geholpen. Men is soepel met het plannen van afspraken, komt de afspraken na en voert die geheel naar wens uit. Het is daar prettig toeven.

Dhr. K.Jellema
05-12-2018
10

correcte jarenlange vriendelijke behandeling

Jan Klooster (Wijnjewoude)
09-11-2018
10

Omdat de aandacht en service correct is.

Gagik Shahbazyan (Drachten)
02-11-2018
10

Vriendelijke mensen, goed service.

AF Zoetendal (Gorredijk )
29-10-2018
10

Is een betrouwbaar en meedenkend bedrijf.

Matheus
29-10-2018
9

alles oke zeer deskundig

EMILIO RADANO (DRACHTEN)
11-10-2018
10

FANTASTISCH BEDRIJF MET ZEER VRIENDELIJK MEDEWERKERS

Henk den Haan (Drachten)
11-10-2018
8

Vriendelijke service, goed afspraken.

Mevr. Westerhof (Drachten)
05-10-2018
8

Ik word altijd goed geholpen, als er extra kosten gemaakt moeten worden wordt dit overlegd, het is nooit een probleem om een leenauto mee te krijgen, medewerkers kennen hun klanten.

Harmen
05-10-2018
10

Vriendelijk, klantgericht, duidelijke communicatie en vakkennis.

S Tazelaar (Gorredijk)
02-10-2018
9

Service en informatie vooraf is altijd goed voor elkaar. Een goed meedenkend team.

Marrius ten Wolde (Drachten)
28-09-2018
10

Goede en vlotte behandeling en goede monteurs.

Anton Pieters (Drachten)
27-09-2018
9

Auto's Tolman werkt zeer correct. Er is duidelijk wat er gaat gebeuren en hoe lang dit gaat duren. Ik kan Auto Tolman aanbevelen.

K. Terpstra
26-09-2018
10

Garage Tolman is zeer betrouwbaar en erg deskundig. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Hun adviezen stel ik altijd zeer op prijs omdat ze helder en doeltreffend zijn. Kortom, ik voel voel mij bij garage Tolman thuis.

Harrit Wester (Gorredijk)
26-09-2018
10

zie hiervoor

mevr. T Halff (Drachten)
26-09-2018
10

Iedereen is er heel vriendelijk en de afspraak tijd was prima en ook de afhaaltijd van de wagen. En een hele schone auto terug.

Rudie Hof (Drachten)
25-09-2018
10

De garage is klantvriendelijk belevingsgericht en respectvol.

H. Haarsma
13-09-2018
8

goede service

Reitsema Matheus (Drachten)
29-08-2018
9

Alles oke

Johannes de Jong (Uffelte)
29-08-2018
9

correct,zakelijk maar toch dorpsvriendelijk

J.H. de Vos (Oosterwolde)
29-08-2018
9

Autobedrijf Tolman vind ik een prettig bedrijf om mijn auto aan toe te vertrouwen en om zaken mee te doen

Ben Coot (Kollum)
22-08-2018
9

Kort door de bocht, ik ben zeer tevreden.

ts van der weide (boornbergum)
20-08-2018
10

altijd vriendelijk ook zonderafspraak indien mogelijk direct geholpen zowel receptie onderdelen monteur

Bart (Drachten)
15-08-2018
10

Goede en snelle service

Fokke van der Wagen (Lioessens)
13-08-2018
10

Eerlijke betrouwbare dealer die service hoog in het vaandel heeft staan!!

K van Loon (Oosterwolde)
08-08-2018
10

De werknemers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. De service is goed en de beurten worden zeer zorgvuldig gedaan.Al met al perfect

H postma (Drachten)
01-08-2018
8

Prima garage

Piet van den Broeck (Akkrum)
31-07-2018
10

Een servicegericht bedrijf met klantvriendelijke en kundige medewerkers.

Dhr. J. Bijma (Kootstertille)
11-07-2018
9

Vriendelijke mensen zowel de monteurs als ook de receptie.

The D vd Boon (Twijzelerheide )
04-07-2018
9

Prima firma

Jan Veenstra (Buitenpost)
27-06-2018
9

Prima service en vriendelijke mensen.

Mevr. A Risselada (Rottevalle)
27-06-2018
10

Zeer accurate en vriendelijke en correcte bediening en hulp. Goede uitleg en kosten besprekingen. Komen hun afspraken goed na en altijd bereid een leenauto mee te geven.Ben al jaren klant en bevalt erg goed

Gerrit Grooten (Drachten )
27-06-2018
10

Prima afspraken te maken -alles volgens afspraak -vriendelijke en behulpzaam - vakkennis voor zover ik dat kan beoordelen

J.T. van der Wal (Opeinde)
27-06-2018
9

Klantvriendelijkheid, nakomen van afspraken.

Familie Sietsma (Barneveld)
21-06-2018
10

Al ruim 20 jaar kom ik bij deze garage. 5 Jaar geleden zijn wij verhuisd naar Barneveld en blijven de garage in Drachten nog steeds trouw, dat zegt toch genoeg!!

A.laverman (Wolvega)
14-06-2018
9

Uitgaande van het feit dat niets en niemand onfeilbaar is op deze wereld zou een 10 twijfefels op kunnen roepen dus een 9.

W. Oosterbaan (De Tile)
13-06-2018
10

Prima service. Medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Helpt zoeken naar oplossingen.

dhr J G de Vries
13-06-2018
9

vriendelijk meedenkend en correct.

j.kooy bulthuissingel 59 (burgum)
06-06-2018
9

vriendelijk en leuk personeel. altijd in voor een klein gesprek en de staat van de auto

Klaas van Marrum (Drachten)
06-06-2018
10

Bij Tolman wordt je altijd plezierig geholpen, Ik kom er al 30 jaar. Uitstekend personeel en goede service en er staat altijd een leenauto klaar.

Dhr. de vries (Heerenveen)
06-06-2018
10

Zeer betrouwbaar en correct wat betreft de werkplaats alsmede de verkoopdienst.

dhr. B.ter Hoeven
30-05-2018
9

Prettige service. Oplossing gerichte reparatie adviezen, zonder onmiddellijk naar de "weg van de minste eerstand" te verwijzen.

J. Stobbe (Leeuwarden)
29-05-2018
10

De benadering van het personeel is zeer correct. Altijd zeer correct en klantvriendelijk . Receptie denkt mee . Zeer alert op evt. extra reparatie en bespreekt dit vooraf duidelijk met de klant. Zeer ruimdenkend!

Maria de Mol
24-05-2018
10

Correcte behandeling

gerrit Hiemstra (Drachten)
24-05-2018
9

vriendelijke ontvangst.

M Bergman Bloem (Drachten)
16-05-2018
10

Daar de auto gekocht,en geen reden om naar een ander te gaan

J. Dijkstra
14-05-2018
9

Zeer tevreden

.. (...)
02-05-2018
8

Tevreden

W. Mulder
02-05-2018
8

Word altijd keurig geholpen en altijd naar tevredenheid.

Bob Waisfisz (Bakkeveen)
02-05-2018
9

Men is zeer attent en men reageert effectief op vragen en verzoeken

J.T. van der Wal (Opeinde)
25-04-2018
8

Vriendelijkheid, duidelijkheid, kennis van Toyota en lekkere koffie....

Doede Wiersma (Buitenpost)
25-04-2018
9

Mijn echtgenote en ik hebben vorig jaar bij Tolman een gebruikte Toyota Auris hybrid gekocht. De informatie die de verkoopmedewerker over deze auto gaf kwam betrouwbaar over , het onderhandelingsproces over de prijs verliep plezierig evenals de verdere afhandeling nadat de koop was gesloten. De auto heeft net een beurt gehad. Ook met de werkplaats is het plezierig en efficient zaken doen.

fam. Slotema
09-04-2018
10

altijd goed geholpen er word meegedacht enz. wij zijn al 35 jaar voor de auto,s bij Tolman auto,s

S Leistra
05-04-2018
9

Klantvriendelijk Snelle service Prima vaklui

Jan Boonstra (Drachten)
04-04-2018
8

Klantvriendelijk en goede service

Piet Soldaat echtgenoot van W.Harthoorn. (Drachten.)
21-03-2018
10

Zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam en ook de koffie is lekker

martinus taekema (frieschepalen)
07-03-2018
8

ben tevreden

Dhr. A van der Brug. (Burgum)
07-03-2018
9

Zeer deskundig over mijn auto, luisteren goed naar evt.probleem

Jan Schokker (Joure)
23-02-2018
10

Altijd vlug en correct behandeld.

Harrie van de Wouw (Gytsjerk)
10-01-2018
9

Werkplaats receptie is klantvriendelijk wat past bij Toyota

Pieter C.E. van Engelenburg (Leek)
08-01-2018
10

uitstekende behandeling en service.

Anoniem
28-12-2017
9

zeerkundigegarage

J. Sietsma (Barneveld)
27-12-2017
10

Altijd heel vriendelijk en heel duidelijk in alles.

w.winter (Een)
20-12-2017
9

ik heb geen klachten en afspraak is afspraak

Anoniem
20-12-2017
10

Niets op aan te merken, auto wordt netjes afgeleverd. Behandeling is buitengewoon goed.

Henk Hoen (Beetsterzwaag)
20-12-2017
10

Meer dan 40 jaar mijn dealer/garage en dat zegt m.i. voldoende.

Dhr. A. Hiemstra (Opeinde)
13-12-2017
9

Goede services en vriendelijke medewerkers.

Dhr Verschoor
06-12-2017
9

Flexibel, accuraat, duidelijk en vriendelijk en meedenkend

Mevr. Kuin
30-11-2017
9

altijd en prettige ontvangst en nooit problemen achteraf.

Anoniem
29-11-2017
10

Tevreden over hun werk, ze zijn betrouwbaar en doen zelfs iets extra’s voor je.

K.B. (Drachten)
29-11-2017
9

Goeie sfeer, nette behandeling en goeie service.

Anoniem
29-11-2017
8

Auto heeft kleine onderhoudsbeurt gehad en alles verliep naar wens.Geen 10 gegeven omdat men de volgende keer dan alleen maar naar beneden kan gaan.Dik tevreden????.

G.Hamstra-Dijkstra (Surhuisterveen)
23-11-2017
9

Ik voel me veilig en vertrouwd, begrepen, en er word me niets op gedrongen.

K van Loon (Oosterwolde)
22-11-2017
10

Ik heb tot dusver alleen maar positieve ervaring, wat betreft de uitstraling, ontvangst, uitvoering beurten en de service die er bij horen en zeer vriendelijk in de omgang.

JM Korthof (Drachten)
13-11-2017
9

Ik wordt altijd goed geholpen en kom al meer dan 50 jaar bij Tolman!

W. Oosterbaan (De Tike)
08-11-2017
10

Medewerkers zijn zeer behulpzaam. Losse problemen goed op. Komen met voorstellen om service beurten kort te houden qua tijd. Bieden vervangend vervoer aan indien nodig.

C. Bos (Drachten)
08-11-2017
8

goede service en aardige mensen die je aandacht geven

Anoniem
08-11-2017
10

ben al jaren bij deze dealer en ik ben zeer tevreden

Mevrouw van der Houwen (Groningen)
31-10-2017
8

We zijn prima geholpen.

Dhr. Francis J. Markus. (Drachten.)
30-10-2017
9

Na datum en tijds-afspraak vooraf, is alles correct afgehandeld .Ook werd ik tussentijds geïnformeerd over onvoorziene hogere kosten van reparatie.

Anoniem
27-10-2017
10

Klantgerichte garage waar je in plezierige sfeer wordt geholpen.

Anoniem
27-10-2017
9

Aardig personeel, goede service (auto werd gewassen), langer wachten dan 45 minuten

Jan Kooistra, (Oudega (Sm))
25-10-2017
10

Helemaal perfect!

Trainingsinstituut Tjongeroog
25-10-2017
9

Effectieve en vriendelijke communicatie en behandeling. Trainingsinstituut Tjongeroog.

Bob Waisfisz (Bakkeveen)
18-10-2017
10

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij te woord worden gestaan, alsmede t.a.v. nakomen afspraken, advisering en werkzaamheden

Anoniem
11-10-2017
10

Correcte uitvoering van werkzaamheden.Altijd zeer klantgericht. Goede afspraken en afhandeling van de beurten en betalingen. Prettige sfeer. Kom er al jaren. Zeer tevreden.

W.M. Brak (Hemrik)
11-10-2017
6

De factuur van de APK keuring van mijn Toyota was onverwacht hoog. Ik had natuurlijk zelf eerst naar de kosten moeten vragen en moeten zeggen dat ze mij moesten bellen wanneer het boven een bepaald bedrag uitkwam. De kosten waren nu €450,- terwijl er op de factuur maar enkele bedragen gespecificeerd stonden. Dit is niet van te voren met mij besproken en ook daarna is mij geen uitleg gegeven over de hoge factuur.

Jaap Vermoen (Oosterwolde)
27-09-2017
10

Ik kom bijna 20 jaar bij Tolman Drachten en heb nooit op welke manier dan ook hoeven klagen. Dus ik blijf klant bij Tolma.

Anoniem
20-09-2017
8

behulpzaam, aardig, snel

Marrius ten Wolde (Drachten)
13-09-2017
10

Klantvriendelijk en goede werkplaats.

Anoniem
07-09-2017
8

Prima dealer, betrouwbaar als mijn Toyota.

H. Postma (Drachten)
31-08-2017
8

Prima behandeling, overleg met klant en vlotte afhandeling van de eventuele gebreken aan het voertuig.

Anoniem
23-08-2017
9

Tolman heeft een werkplaats met deskundige, vakbekwame en attente medewerkers. Ik heb nog nooit klachten gehad terwijl ik al jaren bij Tolman kom. Uitstekende dienstverlening met een plus.

Cornelis Wiersma (Drachten)
23-08-2017
8

Kortom: competent en klantvriendelijk!

Anoniem
16-08-2017
9

Ik ben goed geholpen en was op de hoogte wat er met mijn auto ging gebeuren. Ook kon ik een leenauto mee krijgen in de tijd dat de mijne gemaakt werd.

Anoniem
09-08-2017
9

Vriendelijk personeel en een goede wachtruimte. Duidelijke prijsopgave. Afspraak is afspraak.

J.Jeeninga-de Haan (Drachten)
03-08-2017
10

Al 50 jaar kom ik bij Auto`s Tolman Drachten B.V. en ik ben zeer tevreden;dat blijkt om er 50 jaar te komen!Mocht er in deze jaren iets zijn voorgevallen, dan wordt het naar tevredenheid opgelost.

Rein Postma (Frieschepalen)
26-07-2017
9

Ik zou het zeer op prijs stellen dat mijn auto na reperatie/onderhoud schoongemaakt wordt (wasstraat) / Poetsbeurt krijgt alvorens ik hem ophaal

C. Struiksma (Drachten)
24-07-2017
10

Altijd zeer vriendelijk en correct geholpen.

Anoniem
24-07-2017
10

ik ben al 40 jaar klant bij Tolman en er is nooit een verschil van mening geweest en ik ben nooit teleurgesteld

Dhr. B.ter Hoeven
24-07-2017
8

correcte wijze van handelen, probleem oplossend meedenken.En persoonlijke benadering als klant

A.R. Hof
13-07-2017
10

Zeer klantvriendelijk. Geeft goede informatie over wat er nodig is. Dit heeft tot gevolg dat je niet voor verrassingen komt te staan.
Mocht vervangend vervoer nodig zijn dan wordt dit probleemloos geregeld. Men geeft ,indien gewenst, informatie over het tijdstip dat de auto klaar is.

J. Stobbe (Leeuwarden)
13-07-2017
10

Ook in Leeuwarden bij Toyota dealer geweest, maar Tolman is onze ogen prettiger. Je komt er leuker binnen.
De sfeer is er erg goed. En op de servic is niets aan te merken. Staan altijd voor je klaar. Ook met evt. vervangend vervoer.

Dhr. H. Mannaerts (Oosterstreek)
30-06-2017
8

Kort en helder van woorden vakbekwaam in daden.

Dhr. H. Mannaerts (Oosterstreek)
30-06-2017
8

Kort en helder van woorden vakbekwaam in daden.

Anoniem
26-06-2017
9

Bij mij al jaren de ervaring dat de naam Tolman staat voor vertrouwen en kwaliteit. Gedurende de jaren (0ngeveer 20)
al klant waarvan eerst in Beetsterzwaag en na mijn verhuizing in Drachten.

Anoniem
21-06-2017
9

je word daar prima behandelt

m.ciric (drachten )
20-06-2017
8

uitleg wat er is aan mijn auto gedaan is niet geweest jammer

Anoniem
09-06-2017
10

De garage is een klantvriendelijke, gastvrije en kundige garage.

Anoniem
07-06-2017
5

De klant beter informeren over incl en excl BTW. Daarnaast efficiënter werken tbv klantbelang en niet eigenbelang. De grote onderhoudsbeurt had gecombineerd kunnen worden met een keuring. Nu moet ik over een paar maanden weer naar de garage om dit te doen. Dat kost mij tijd en geld...

Anoniem
31-05-2017
10

Uitstekende service, erg klantvriendelijk en behulpzaam. De klant is koning!

Anoniem
31-05-2017
8

De service en betrouwbaarheid zijn sterk verbeterd. ik ga er met een gerust hart heen en vertrouw op een eerlijk advies en kundige service

Anoniem
24-05-2017
9

goede servies, goed gecalculeerde kosten van reparaties en altijd een vriendelijke benadering van het personeel

Emilio Radano (Drachten)
24-05-2017
10

super tevreden

Anoniem
19-05-2017
9

Klantvriendelijk, expertise

G van der Schaaf (Drachten)
12-05-2017
10

Gelet op mijn antwoorden op de vorige vragen is dit cijfer logisch.

syb haarsma (Drachten)
11-05-2017
10

word altyd vriendelyk een heel goed geholpen auto is altijd op tijd klaar of je krijgt een auto mee naar huis

Dhr. N. Mulder (BEETSTERZWAAG)
11-05-2017
10

Autobedrijf Topman is in alle opzichten de moeite van een bezoekje meer dan waardig.

Frank Roest (Drogeham)
03-05-2017
10

zeer correct en meedenkend

O Postma (Drachten)
26-04-2017
9

zakelijk

Ebe Veerman (Oudega (sm))
13-04-2017
10

plezierig in de omgang, afspraak is afspraak en heel goede auto's

j.kooy (burgum)
12-04-2017
9

je word er vriendelijk ontvangen
leuk personeel en vriendelijk

Anoniem
12-04-2017
9

Elke keer weer vriendelijk, snel en goed geholpen.

A.Hiemstra (Opeinde)
05-04-2017
9

Je wordt er goed ontvangen en krijgt een toelichting op de eventuele uit te voeren reparaties.

WIETSE WINTER (eEN)
29-03-2017
9

IK RIJ IN EEN AUTOMAAT EN KRIJG IK OOK EEN AUTOMAAT MEE ALS DE AUTO HEEN IS VOOR EEN BEURT.ZE WILLEN DE AUTO VAN HUIS OPHALEN VOOR EEN BEURT ZONDER EXTRA KOSTEN

Jelle Sietsma (Barneveld)
29-03-2017
10

Er is voor de wachten bezoekers ruim voldoende te drinken er is fruit, en we kunnen beschikken over wifi

Anoniem
29-03-2017
9

Gewoon goed en betrouwbaar. De mensen van de garage doen niet moeilijk en staan altijd voor je klaar.

Anoniem
23-03-2017
9

Prima service!

Anoniem
23-03-2017
10

Ruime showroom, schoon. Er is voldoende lectuur, gratis koffie, goed uit te houden mits het niet te lang duurt. Ik denk maar ben er niet zeker van dat er ook gratis wifi is.

Leo van Vliet (Drachten)
23-03-2017
8

goede service, vriendelijk. wel aan de prijs

Anoniem
23-03-2017
9

Goede service, vak bekwame mensen en fijne wachtruimte.

M. Lind (Groningen)
13-03-2017
9

Goede service, vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen. Ik kom graag weer eens terug voor de volgende service beurt van de auto.

Anoniem
22-02-2017
8

afspraak is afspraak , en extra werkzaamheden worden keurig opgepakt.

Dhr. L van Dalen
22-02-2017
9

Zodra er een vraag of een probleempje omtrent mijn auto is, wordt er gelijk oplossingsgericht gehandeld en geadviseerd. Garagemedewerkers geven een positieve bijdrage en betrokkenheid bij het oplossen van een probleem.

Anoniem
18-01-2017
10

uitstekende service: service beurt mogelijk zonder gebruikelijke boeking / zeer prettige regeling voor afleveren auto voor beurt & reparatie / voorstel hoe dure vervanging van onderdeel goedkoper kan.

Eric Hofstra (Appelscha)
18-01-2017
8

Even afwachten hoe het bluetooth probleempje opgelost wordt, als ook dat naar tevredenheid is dan krijgen ze een 10.

L.M.R. Houben (Oirsbeek)
21-12-2016
10

Bij Toyota Tolman ben je natuurlijk ook een klant, maar je bent daar meer dan een klant! Je hoort ook bij de familie! Er wordt goed voor je gezorgd, je krijgt oprecht advies, er wordt met jouw persoonlijke situatie meegedacht en daar wordt ook op ingespeeld. Een absolute aanrader! Door 'toeval' en van verre kom ik hier, maar ik kan me geen betere garage voorstellen!

mevr. E.P.van der Laan-Tulp (Drachten)
09-12-2016
8

De dealer geeft ons in de meeste gevallen een eerlijk gevoel, bepaalde zaken zou ik nog met hem willen bespreken.

Mevrouw F.C.Vos-van Waasbergen (Drachten)
25-11-2016
10

Ik heb niets op de dealer en niets op de auto aan te merken

H.Postma (Drachten)
18-11-2016
9

In goed overleg word alles netjes afgehandeld.

Jan Kooistra (Oudega (Sm))
19-10-2016
10

We zijn helemaal tevreden over deze garage/bedrijf.
Ik heb wel in een ander enquête kritiek geleverd op het navigatie systeem van Toyota.
Dat gaat vooral om een update hiervan. Dit is in mijn ogen veel te duur.
Een compleet navigatiesysteem is in de winkel goedkoper dan een update van Toyota.
Toyota zou zich van de goede kant kunnen laten zien door bijvoorbeeld eens in de vijf jaar een gratis update te leveren bij een grote beurt.

Ik werk met Windows en daar krijg ik ook geregeld gratis updates. Waarom wel bij een computer en niet bij een auto?

Dhr. J. Bijma (Kootstertille)
07-10-2016
9

Het bedrijf straalt betrouwbaarheid uit.
het personeel is zeer vakkundig.
De receptie medewerkers zijn buitengewoon klantvriendelijk.

Frouke Petersen (Oranjewoud)
07-10-2016
10

Vriendelijke en correcte bejegening. Niets op aan te merken.

T. Toering (Gorredijk)
08-09-2016
9

ik ben gewoon tevreden, en vindt het perfect wat ze doen.

Anoniem
07-09-2016
10

Dit is een dealer waar niet alleen je auto uitstekend word verzorgd maar er ook aandacht is voor de wensen van de klant

Anoniem
07-09-2016
8

De vriendelijkheidstaat centraal. Deskundig, vriendelijk personeel

G.Spoelstra (Leeuwarden)
07-09-2016
9

Deskundig personeel

J.Jeeninga- de Haan (Drachten)
17-08-2016
9

Zeer tevreden, als iets niet in orde is wordt er direct actie ondernomen. Volgend jaar ben ik 50 jaar klant bij dit bedrijf.
Kijk niet naar een andere dealer!

Anoniem
04-08-2016
9

Levert goed werk en is betrouwbaar.

Anoniem
03-08-2016
8

een 8 betekent goed. Friezen geven niet gauw en hoger cijfer

Ànne Hof (Haulerwijk)
25-07-2016
9

Wordt altijd correct benaderd en men is duidelijk en helder over de verwachten kosten.
Erwprdt goed overleg gepleegd met de klant en. Dit voorkomt dat je voor verrassingen komt te staan. Je hebt als klant het gevoel
dat je serieus genomen wordt.

L.M.R. Houben (Oirsbeek)
13-07-2016
10

Altijd correcte en vriendelijke service. Hier wordt je als mens gerespecteerd en gewaardeerd. Er wordt met je meegedacht -is iets nodig of nog niet- en altijd snel geholpen.

G. Stobbe (Leeuwarden)
13-07-2016
10

De dealer luistert naar de klant en komt dan na uitvoerig en duidelijk overleg met een altijd passende oplossing.

Rein Postma (Frieschepalen)
06-07-2016
9

De service is uitstekend, je wordt vriendelijk te word gestaan en direct geholpen

Anoniem
01-07-2016
10

Erg vriendelijke mensen, altijd goed geholpen, goede service met leenauto. Zeer klantvriendelijk.

Anoniem
30-06-2016
10

Klantvriendelijk, kundig, kwaliteit.

H Meijer (Twijzel)
30-06-2016
9

een 9 omdat ze vergeten zijn het onderhouds boekje van mijn verso in te vullen ,van de laatste beurt

Anoniem
29-06-2016
9

Al jaren zeer tevreden over de auto's, de service en dienstverlening.
Vriendelijk en behulpzaam personeel en een uitstekende service.

Anoniem
20-06-2016
8

Prima dealer, maar wel wat oplettender zijn (welke auto bij welke klant hoort)

Anoniem
15-06-2016
9

De service is perfect, door vakmensen verricht. de planning klopt en het personeel is prettig in de omgang

Dhr. B.ter Hoeven
15-06-2016
8

Telefonisch: Vanwege de correcte houding, en service gericht meedenken met de klant.
Overig:Prettige wachtruimte (goede koffie) en de goede contacten met werkplaats medewerkers.

Sjoerd van der Weide (Donkerbroek.)
08-06-2016
10

service perfect, onderhoud is perfect, omgang met klant is perfect. Kortom het geheel is perfect.

Anoniem
25-05-2016
9

Enige minpuntje vonden wij dat het meer dan een week duurde na de garagebeurt voordat wij de nota kregen, daarom geen 10.

Dhr. J.Pekelaer (Groningen)
29-04-2016
10

Zeer goed dienstverlening, ook het oplossen van een lastig probleem[Drukindicatoren banden] werd probleemloos opgelost.
De monteur hield me volledig op de hoogte van de voortgang.
Ook ontving ik nog enkele adviezen over het rijden in een Yaris hybrid [m.n. de wijze waarop ik brandstof kon sparen bij het rijden in deze] auto]

Anoniem
29-04-2016
9

service, goed gevoel, eerlijkheid, betrouwbaarheid

S. Tazelaar (Gorredijk)
22-04-2016
9

Zeer gelukkig met de service en de manier waarop de mensen van de garage meedenken en communiceren voor ze iets uitvoeren

Wobbo Claus (Haulerwijk)
20-04-2016
8

Prima bedrijf

W. Kuiper (Marum)
20-04-2016
10

De mensen zijn sympatiek, goede service, altijd vervangende auto of fiets. Eerlijk, ik vertrouw ze.

Trudy Vredenburg (Opende)
20-04-2016
8

vriendelijk, behulpzaam

Janny Schreuder (Drachten)
13-04-2016
9

Een goed georganiseerd bedrijf, goed geschoolde werknemers, ook zeer vriendelijke werknemers, goede service.

Anoniem
11-04-2016
9

We zijn beide zeer tevreden.

Dhr. J. Bijma (Kootstertille)
11-04-2016
10

Een top dealer en het visite kaartje voor Toyota.

W Bomsma (Oudega sm)
06-04-2016
10

ben 100% tevreden over deze dealer zowel over de monteurs als het overige personeel ,en ook over de dames van de administratie.

Anoniem
06-04-2016
10

Wat gedaan wordt, is altijd goed gedaan en de medewerkers zijn altijd zeer behulpzaam en vriendelijk

Piet van den Broeck (Akkrum)
30-03-2016
10

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Anoniem
30-03-2016
9

Perfecte service, vaste prijzen, vriendelijk personeel, gratis koffie en wifi.

H.Wiersma (Drachten)
24-03-2016
10

Vakbekwaam personeel. Klantvriendelijk.
Uitstekende service.

Jitte Huitema (Bakkeveen)
23-03-2016
9

Zeer klantvriendelijk, goeie service, denken mee met de klant

Anoniem
23-03-2016
8

een prima dealer, goede communicatie, houden zich aan de afspraken, prima prijs-kwaliteitsverhouding

Anoniem
21-03-2016
10


Ons contact met deze dealer is steeds uitstekend geweest.
Vanaf het moment van de koop van onze nieuwe Toyota, tot en met de en inruil van de bestaande auto is er steeds
een goed overleg geweest. Het onderhoud is altijd naar volle tevredenheid.
Prettig dat we steeds bericht krijgen dat het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt,
zodat dit niet aan onze aandacht ontsnapt! Bovendien is het heel prettig dat we dit digitaal kunnen regelen.
Aangezien we niet in Drachten wonen is het bijzonder prettig dat we tijdens het onderhoud kunnen wachten.

Anoniem
09-03-2016
9

Het is een vertrouwd goed en vakkundig bedrijf. Waar de medewerkers vakkundig behulpzaam en plezierig in de omgang zijn.

Anoniem
02-03-2016
8

De reparaties zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Gerben de Vries (Drachten)
02-03-2016
10

alles klopt

Jan Dijkstra (Niezijl)
02-03-2016
10

Prima dealer Personeel is zeer klant vriendelijk. Ik heb niet het gevoel dat ik een nummer ben.

Anoniem
29-02-2016
10

Goede en vriendelijke service. Je komt en gaat met plezier.

Anoniem
24-02-2016
9

ben tevreden

H. Wilbrink (Drachten)
10-02-2016
9

De ontvangst bij de receptie is correct naar mij toe. Bij het maken van een afspraak wordt met mijn wensen rekening gehouden.
Een leenauto is altijd beschikbaar.
Zodra de werkzaamheden zijn verricht, word ik gebeld.
Het totaal plaatje van ontvangst en werkzaamheden is uitstekend.

P.K. Pit (Drachten)
08-02-2016
9

Ik wordt bij deze dealer altijd snel, vriendelijk en goed geholpen. Er wordt met me meegedacht bij problemen met de auto. Gelukkig zijn de onderhoudskosten voor mijn Toyota Prius beperkt en als onderhoud nodig is, zijn de kosten een stuk lager dan bij de andere automerken die ik hiervoor had.

Anoniem
03-02-2016
8

Het geleverde werk was prima. Om nog een hoger cijfer te kunnen geven, wil ik eerst meer ervaring met deze dealer, waar ik totnutoe pas 2 keer ben geweest.

Dhr en mevr E. Douma (Drachten)
03-02-2016
10

We zijn zeer tevreden over onze dealer.

Jan Kooistra (Oudega (Sm))
27-01-2016
10

Het is een perfect bedrijf!!

Anoniem
13-01-2016
9

uitstekende service, vriendelijk personeel. men denkt met de klant mee.

Anoniem
13-01-2016
9

Betrouwbaar

H.Postma (Drachten)
06-01-2016
9

service en afspraken zijn goed in te plannen en als er iets is wat niet is besproken, wordt er altijd contact opgenomen over hoe verder te gaan en af te handelen van het probleem.

Anoniem
04-01-2016
10

zeer correcte en klantvriendelijke dealer. Staan direct voor je klaar. je kunt goede afspraken maken

Anoniem
24-12-2015
9

Erg klantvriendelijk contact, duidelijke communicatie over het uit te voeren werk en ik werd goed op de hoogte gehouden toen bleek dat er meer werk nodig was (de auto had al bijna 7 jaar amper onderhoud gehad). Ook achteraf werd nogmaals duidelijk toegelicht wat voor, en waarom werkzaamheden zijn uitgevoerd. Uiteindelijk vielen de kosten mee.
Inmiddels is dit de tweede auto die we hier in onderhoud hebben, omdat het bij de eerste zo goed beviel.
Verder altijd een leenauto mee zonder extra kosten.

L.M.R. Houben (Oirsbeek -Zuid-Limburg-)
23-12-2015
10

Deze dealer beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen! Je bent er geen nummer, maar een persoon. Er wordt rekening gehouden met je mogelijkheden als mens. Er is ruimte en tijd voor een gesprek. Je bent geen klant, maar lid van de Toyota-familie.

G.van der Kooi-Dijkstra (Surhuisterveen)
23-12-2015
9

de voorlichting en de behandeling is altijd prima

J van den Bosch (Grou)
23-12-2015
10

De totale afhandeling met de ruil auto vile op

Henk Hoen (Beetsterzwaag)
23-12-2015
9

Ik ben al vele tientallen jaren klant bij deze dealer en dat m.i. al voldoende.

Anoniem
09-12-2015
9

je kunt altijd terecht voor een beurt als je belt

P postma (Ureterp)
09-12-2015
9

Ben erg tevreden

Anoniem
09-12-2015
8

Betrokken mensen, vaste aanspreekpunten. Ze denken mee met problemen en eventuele oplossingen kunnen ook creatief zijn indien nodig/gewenst. Vrijwel altijd is er bij een beurt na de screening een update van wat er gevonden is en wat er eventueel wel of niet vervangen moet worden. Er wordt niet zomaar iets op eigen houtje gedaan tenzij het binnen de opdracht valt.

Anoniem
09-12-2015
9

Het betreft een nette betrouwbare zaak. De verkopers zijn professioneel, deskundig en weten dit op een plezierige manier over te brengen. Mijn ervaringen met zowel de verkoopafdeling als de werkplaats zijn uitstekend.

J van der Kooi (De Westereen)
03-12-2015
10

Vriendelijke benadering, prettig zaken doen.

grooten GEA (Drachten)
02-12-2015
9

Prima service en klantvriendelijk en niet onbelangrijk fijn in omgang

Mevr Slotema (Oosterwolde)
02-12-2015
10

Mooi en goed familie bedrijf

J. Vermoen (Oosterwolde)
02-12-2015
10

Prima service. Klantvriendelijk. Staat altijd voor je klaar.

Janet H. (Huizen)
02-12-2015
10

Snel afspraak kunnen maken, goede planning, vervangende auto mogelijk en prettige sfeer! Goede service!

Anoniem
02-12-2015
10

mooie showroom, nette prijzen en echte service

B.Coot (Kollum)
25-11-2015
10

ben zeer tevreden

Mevr. F.C. Vos-van Waasbergen (Drachten)
19-11-2015
10

Al meer dan tien jaar ben ik buitengewoon tevreden over mijn Toyota en mijn dealer

Miriam (Drachten)
16-11-2015
9

Het bedrijf staat centraal voor de klant, wil graag de klant indruk geven niks niet te moeilijk is. Alle wensen zijn bespreekbaar. Van klein tot groot. Ik vond het een super prettige ervaring.

Anoniem
16-11-2015
10

Klantvriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar, kennis en ervaring.

Hugo Bol (Elsloo )
12-11-2015
10

Ik word er uitstekend geholpen.

Anoniem
11-11-2015
9

Goede service en prettige behandeling

Anoniem
11-11-2015
10

Ik heb duidelijke uitleg gekregen waarin alle tijd was voor vragen ed. Tussen aankoop en aflevering nog een paar keer gebeld met de verkoper die uitermate vriendelijk is geweest.
Bij de aflevering was de auto verpakt als een kadootje en is er ruim de tijd genomen voor de aflevering.
Ik ben uitermate tevreden, vond de service erg goed en er werd goed meegedacht.
Ik zou dit zeker noemen naar vrienden en bekenden

Anoniem
11-11-2015
10

Ik heb duidelijke uitleg gekregen waarin alle tijd was voor vragen ed. Tussen aankoop en aflevering nog een paar keer gebeld met de verkoper die uitermate vriendelijk is geweest.
Bij de aflevering was de auto verpakt als een kadootje en is er ruim de tijd genomen voor de aflevering.
Ik ben uitermate tevreden, vond de service erg goed en er werd goed meegedacht.
Ik zou dit zeker noemen naar vrienden en bekenden

Anoniem
11-11-2015
5

De eerste reparatie die uitgevoerd moest worden was zeer prijzig. Maar wat gebeuren moet, moet gebeuren. Het tweede wat wel in overleg is uitgevoerd, de grote beurt, zijn de kosten niet van te voren bekend gemaakt. Als je dan een rekening van krap duizend euro onder je neus krijgt, slik je wel even. Tevens kreeg ik aan het einde van de middag toen ik de auto weer kon ophalen onaangekondigd een APK papier onder mijn neus. M.a.w. de APK die een jaar geldig is, wordt met een half jaar ingekort. Dit had ik liever om persoonlijke redenen in maart zo willen houden.

Anoniem
09-11-2015
9

Ze doen wat ze je beloven.

Ilonka Scheenstra (Leek)
02-11-2015
10

heb met een zeer tevreden e voldaan gevoel de auto gekocht

Anoniem
29-10-2015
9

altijd correct

Fia Dijkstra (Nij Beets)
26-10-2015
10

Ik word altijd vriendelijk, behulpzaam en duidelijk geholpen. Beter kan niet

Anoniem
21-10-2015
8

goede service

wietze boomsma (oudega smallingerland)
16-10-2015
9

25 jaar klant en altijd nog tevreden over het hele Toyota team.

p. gjaltema
30-09-2015
9

altijd alles oke

Anoniem
30-09-2015
9

Klantgerichtheid, goede service, prijsopgave vooraf, after sales, vriendelijke behandeling

Sjoerd van der Weide (Donkerbroek.)
23-09-2015
10

Kan niet beter.

Anoniem
23-09-2015
9

ontvangst altijd keurig. tijdstippen kloppen steeds en zo nodig een leenauto ter beschikking

Henk van der Staaij (Harlingen)
11-09-2015
9

Een prettig bedrijf met een goede uitstraling en een goede service.

dhr. k.jellema (drachten)
11-09-2015
10

Bereikbaarheid, netheid zaak, attend, oplettend (assertief), correct in afhandelen bij reparaties ea.

Bakker (Groningen)
10-09-2015
9

Uitstekende service.

J. Bijma (Kootstertille)
27-08-2015
10

Een bedrijf met vakmensen, die bovenal klantvriendelijk zijn.

H. de Wagt (Emmen)
19-08-2015
10

Prima service. Alles volgens afspraak.

Jan Hendrikx (Drachten)
17-08-2015
10

Prima service en klantvriendelijkheid

Anoniem
13-08-2015
8

Ik vond de factuur voor verbetering vatbaar

Anoniem
04-08-2015
9

goede behandeling van zowel auto als berijder

Anne Hof (Haulerwijk)
04-08-2015
9

Prima garage waar je plezierig en correct wordt behandeld. Er wordt aan dacht besteedt aan de klant.

Anoniem
29-07-2015
9

Altijd snelle en goede service. Vriendelijk personeel.

Anoniem
29-07-2015
7

Ruim voldoende. Gedaan wat er verwacht werd. Ging slechts om aflevering lease auto. Keuze al via internet gemaakt.

Anoniem
29-07-2015
10

voorkomend,deskundige en vriendelijke verkoper

Sikke Kooistra (Sumar)
09-07-2015
10

Een goede en vertrouwde indruk

m.ciric (drachten )
08-07-2015
8

om dat ales duidelijk is wat ze zeggen en wat ze doen

Anoniem
08-07-2015
8

Service en medewerkers zijn erg goed. Voelt betrouwbaar

Anoniem
08-07-2015
9

Vriendelijke service en correcte afhandeling

Anoniem
08-07-2015
10

leuke mensen en super service

Anoniem
25-06-2015
10

Prima service, attent personeel, duidelijke uitleg betreffende de werkzaamheden aan de auto.

Anoniem
17-06-2015
10

Elke keer snel en goed geholpen. De medewerkers zijn altijd erg behulpzaam en vriendelijk en denken met je mee. Prettige service bij een zeer betrouwbaar gebleken Toyota Prius.

Anoniem
17-06-2015
8

Deze keer prima behandeld. Bij aankoop van de auto vonden wij de verkooppraatjes wel erg optimistisch, bijna te mooi om waar te zijn.
Auto bevalt prima, maar dat hoef je niet over de top aan te prijzen.

Joop Kok (Drachten)
03-06-2015
9

Prettige behulpzame lui en zij zijn niet verantwoordelijk voor het produkt ontwerp.
Over het produkt, Toyota Avensis heb ik wel klachten, het gaat specifiek over de motor 2.2 (177 PK) diesel.
Een keer de EGR klep, verstuiverfitting cilinder 1 kapot, verstuiverfitting cilinder 2 kapot, 2-de EGR klep kapot.
Prima gerepareerd maar m.i. Toyota onwaardig.

gerrit grooten (drachten)
27-05-2015
9

prima service- monteurs
vriendelijke en duidelijk in afspraken

Anoniem
27-05-2015
8

Het bedrijf komt zeer betrouwbaar over, maar ik heb nog een paar twijfels over mijn auto. Dit is bekend en mij is verzekerd dat dit indien nodig opgelost zal worden. Ik vertrouw hier op, maar heb niet eerder een auto via deze dealer gehad. Dus is het voor mij nog een beetje afwachten hoe het een en ander zich verder ontwikkeld.

Anoniem
13-05-2015
10

Zeer behulpzaam je wordt altijd correct te woord gestaan, bij onverwachte problemen word je keurig opgebeld en je uitgelegd wat het probleem is en de kosten om het te verhelpen, naar mijn idee kan de service niet beter is op en top.

H de Vries (Harkema)
13-05-2015
10

Een dealer waar ze luisteren naar de klant, naar zijn/haar wensen, de klant niet wegsturen met de eerste de beste auto, maar de auto die bij de klant past

Anoniem
30-04-2015
10

klantvriendelijk en een goede service

Anoniem
29-04-2015
9

Vriendelijk en snel geholpen (zelfs zonder afspraak).

j.kooy bulthuissingel 59 (9251 bt burgum)
29-04-2015
9

goede behandeling en goed en leuk personeel

Anoniem
29-04-2015
9

Duidelijk, meedenken, kwaliteit

Anoniem
29-04-2015
10

Top bedrijf met lieve vriendelijke en klantgerichte mensen. Dit bedrijf gun ik veel klanten in de toekomst. Ik denk dat ze al veel klanten hebben. Top top top. Blijf hier met de "oude taaie", zo noem ik mijn auto.

Dhr. CGA Lankamp (Buitenpost)
29-04-2015
10

Alle afspraken worden nagekomen

Anoniem
13-04-2015
10

Het is als thuiskomen altijd vriendelijk en correct.

Piet van den Broeck (Akkrum)
01-04-2015
10

Zeer betrouwbaar en vakkundig.

Joop Pinkster (Ureterp)
30-03-2015
9

Dealer werkt professioneel en bij een vergissing hunnerzijds wordt begrijpelijk en met inleving van mijn standpunt gereageerd

Henk Wiersma (Drachten)
26-03-2015
9

Meer dan veertig jaar mijn dealer.
Steeds correct en klantvriendelijk behandeld,Goede service. Vakkundig personneel.

W.H. Mulder (Burgum)
25-03-2015
9

Afspraak is afspraak en altijd perfect geholpen.

Anoniem
04-03-2015
10

Deze dealer is erg klantgericht en klantvriendelijk en heeft een zeer goede service.

Dhr. A.van der Brug (Burgum)
04-03-2015
9

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Piet Zuidema (Kollum)
26-02-2015
10

Goede ontvangst en behandeling. ze nemen de tijd voor je en wat ik zelf heel belangrijk vind , er word goed naar je geluisterd.

Henk Hoen (Beetsterzwaag)
25-02-2015
9

Prettige ontvangst, goede service

Dhr. M. van den Bosch (Drachten)
23-02-2015
9

Uitstekende service, heldere/transparante communicatie (ook over prijzen etc..), komt afspraken na

Romijn (Marum)
18-02-2015
10

Super behandeling. Kan niet beter.

Anoniem
18-02-2015
9

Goed en prettig geholpen, niets dan lof!

Anoniem
18-02-2015
10

Vriendelijk, bekwaam, klantgericht

Anoniem
04-02-2015
10

Prima service, goed geholpen. Volledig volgens afspraak.

David (Drachten)
04-02-2015
10

Vriendelijk personeel. Prima service bij onderhoud, maar ook kundige hulpo bij aankoop nieuwe auto.

H.J. Bergsma (Drachten)
02-02-2015
9

ben nu 3 jaar klant bij deze dealer, altijd correct en vlot geholpen. Personeel is vriendelijk en vakkundig. Korte wachttijden en uitstekende service. Zo is vervangend vervoer altijd mogelijk en GRATIS.

mient de haan (de westereen)
29-01-2015
10

door de vriendelijke benaardeling van het personeel

Herman Spannenberg (Hattem)
28-01-2015
10

Prima dealer, klantgericht en betrouwbaar adres.

Anoniem
05-01-2015
9

Auto's Tolman Drachten B.V. heeft service verlenen hoog in het vaandel, levert kwaliteit in onderhoud en speelt adequaat in op de wensen en behoeften van de klant.

W. Hoekstra (Drachten)
05-01-2015
9

Hartelijke mensen en je wordt goed geholpen, en altijd vriendelijk te woord gestaan. Zelf door de heer Tolman zelf, heb geen enkel probleem met deze garage, een dikke tien!!!!!

Anoniem
30-12-2014
10

prettig bedrijf,service en klant gericht

Anoniem
08-12-2014
10

Goede service, zeer klantgericht. Verkopers denken altijd met je mee en staan je goed te woord.

c.bos (drachten)
02-12-2014
8

Voldoet aan mijn wensen

Anoniem
26-11-2014
9

Ik ben heel netjes en correct behandeld en zo wie zo bevalt de garage mij goed qua service e.d.

Hanneke van de Voort (Beetsterzwaag)
25-11-2014
8

Kundig, persoonlijk en attent

Anoniem
22-10-2014
8

Dealer komt de gemaakte afspraken na.

RTT TJIA
21-10-2014
9

Voor mij persoonlijk, een goede verstandhouding en service.

Dhr. D van den Brug (Drachten)
21-10-2014
9

goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel

h tamsma (drachten)
20-10-2014
9

tevredenheid

Dhr.R.A. de Vries (Gorredijk)
15-10-2014
9

correcte behandeling, bij problemen bellen ze. Problemen zijn bespreekbaar.

Dhr. J.J. Gjaltema (De Westereen)
14-10-2014
10

Er wordt altijd goed naar mij geluisterd en mee gedacht hoe het dan beter kan.

Anoniem
14-10-2014
8

Correct. Tijdelijk auto beschikbaar gesteld tijdens beurt. Vriendelijk met uitleg. Voor grote reparaties eerst toestemming gevraagd. Op afgesproken tijdstip was er inderdaad plaats.

W.H. Mulder (Burgum)
14-10-2014
9

De algehele indruk is zeer positief, prima medewerkers en de sfeer is goed.

mw. G. Koopman (Drachten)
09-10-2014
10

snelle en prima service

Anoniem
09-10-2014
9

Goed voorgelicht, prettig , klantvriendelijk

Anoniem
09-10-2014
8

klantvriendelijk ,goede uitleg .

Anoniem
08-10-2014
8

prima dealer 8 is mooi genoeg

Germ Wijtse Rekker (DRACHTEN)
06-10-2014
10

Doen wat ze beloven, snel, accuraat, goed, voor de afgesproken prijs en op een vriendelijke manier.

Lisa Hoekstra (Drachten)
02-10-2014
8

Vriendelijk en goede service. Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd. Erg tevreden over mijn bezoek aan de garage.

Marianne en Fré Beijer (Doezum)
02-10-2014
10

Personeel is beleefd, neemt ook de vrouwelijke partner serieus, goede uitleg auto, ontspannen sfeer, mooi pand
en goede locatie.

Jan Bosma (Boornbergum)
01-10-2014
9

Mijn ervaring is dat garage Tolman een betrouwbare garage is die zich aan de gemaakte afspraken houdt.

H Otten (appelscha)
30-09-2014
8

klant vriendelijk

Frank (Drogeham)
29-09-2014
9

plezierig om er te komen

Anoniem
24-09-2014
10

Goed en btrouwbaar en komen afspraken na.

Mv t talsma (drachten)
24-09-2014
8

Omdat ik al jaren Toyota rij en al jaren weinig kosten of problemen ken dus ben ik echt tevreden om klant en auto rijder te wezen van Toyota.

Anoniem
22-09-2014
9

klantvriendelijk, goede service

Anoniem
19-09-2014
8

Ben tevreden zoals men mij als klant helpt en te woord staat. Servicegericht en klantvriendelijkheid vind ik zeer goed.

Dhr.L.deJong (Boornbergum)
19-09-2014
9

De omgang met mij als klant is plezierig.

Anoniem
10-09-2014
10

Vriendelijk personeel, goede service

Cor Huijben (Nij Beets)
09-09-2014
10

behandeling en services is uitstekend

Dhr. D. vd. Zee (Surhuisterveen.)
08-09-2014
7

Dealer negeert het probleem wat ik inmiddels 6 keer heb gemeld.

Anoniem
04-09-2014
10

gewoon heel goed

Dhr. Bleijenbergh (Jubbega.)
04-09-2014
10

Deze tien is ontstaan door de persoonlijke ervaring met de heer H. Smilda tijdens de 2e jaarbeurt.
Verder viel het mij op dat de heer Smilda niet alleen actief was op de receptie van de werkplaats
maar ook op meerdere plaatsen in het bedrijf.
Ook de ervaring met medewerkers in de showroom is een deel in deze beoordeling.

p.gjaltema (drachten)
03-09-2014
10

alles is naar tevredenheid uitgevoerd

w. van veelen (akkrum)
03-09-2014
10

aardig en deskundig hulp bij uitzoeken auto maar vooral geweldige receptie en werkplaats

Anoniem
03-09-2014
9

altijd goede service

Joop Kok (Drachten)
03-09-2014
9

Fijne lui

Anoniem
01-09-2014
10

De dealer is betrouwbaar.

Dhr. J. Bijma (Kootstertille)
26-08-2014
10

Perfecte organisatie met klant gerichte medewerkers.

Jousma (Drachten)
26-08-2014
10

Mijn auto werd tiptop afgeleverd, zelfs gewassen! Super.

dhr T. vd Werf (Een)
25-08-2014
9

Veel mogelijk, en ondanks mijn soms moeilijke vragen doen ze toch hun best om ze goed te beantwoorden

Anoniem
20-08-2014
8

Duidelijke afspraken en goede uitstraling.

Mevr.J Jeeninga-de Haan (Drachten)
20-08-2014
9

zeer tevreden; al 47 jaar mijn dealer van fiat naar Toyota; altijd overeenstemming over een inruil prijs naar een nieuwe auto.

Anoniem
19-08-2014
10

Na de aankoop van een gebruikte auto bij deze garage bleek er na 4 maanden een zeer ernstig mankement, dat na grote tevredenheid is opgelost.

Anoniem
13-08-2014
10

Kundige en vakbekwame medewerkers,herkennen je tenminste en luisteren naar je.

Anoniem
05-08-2014
8

in alle opzichten goed,

Dhr. G. van der Ploeg (Kollum)
04-08-2014
9

Tot nu toe tevreden.

Anoniem
04-08-2014
9

Prettig in de omgang, eerlijk, betrouwbaar met een no-nonsense verhaal en gastvrij. Proefrit was zonder meer mogelijk (dat verschilt nog wel eens per dealer, dus daar onderscheidt deze dealer zich in). De oplevering van de auto was feestelijk aangekleed wat zeker een positieve indruk heeft achter gelaten.

Anoniem
30-07-2014
8

tevreden

Anoniem
30-07-2014
10

Plezierige benadering en het nakomen van afspraken

H. Teensma (Oudwoude)
30-07-2014
9

een fijne, vriendelijke en correcte dealer

René Meeuwisse (Drachten)
18-07-2014
10

dichtbij, vriendelijk, stipt, voldoende info maar zeker ook niet te veel, dus alles snel geregeld. Top.

Ria Verbeek ('s Hertogenbosch)
17-07-2014
9

Vind de Toyota Pechservice buitengewoon goed.Goede service vervangend vervoer.

Anoniem
16-07-2014
10

Nooit geen problemen en goede service

Anoniem
10-07-2014
8

vlotte service en de klantvriendelijkheid

Mevr. F.C. Vos-van Waasbergen (Drachten)
09-07-2014
10

Prima service, altijd klantvriendelijk

W Schenkel (Haulerwijk)
09-07-2014
10

Klantvriendelijk ,eerlijk, vakkundig.Niet alleen het verkooppersoneel, maar ook de baliemedewerkers en de monteurs.Nette uitstraling van de showroom etc.

Johan van der Wal (Opeinde)
08-07-2014
10

Klantvriendelijkheid. Nakomen van afspraken. Goede voorinfo.

Anoniem
08-07-2014
8

Zeer tevreden.

Een opmerking afspraak bevestiging is deze ene keer vergeten.

Anoniem
08-07-2014
9

nette showroom en nette werkplaats. Vriendelijk personeel. Correcte service.

Anoniem
08-07-2014
4

Voornamelijk door bijzonder sle hte ervaring met een liegende, bedriegende, manipulerende domme, verkoper...... waar ik met mijn auto nog dagelijks de gevolgen van meemaak..... werkplaats is prima, maar NOOIT MEER EEN TOYOTA.

Anoniem
26-06-2014
10

nam de tijd, gaf duidelijk uitleg over de auto, hielp met instellen auto/telefoon.

G de Haan (Appelscha)
26-06-2014
9

Het personeel is vriendelijk en het onderhoud van de auto is ook goed en word ook snel uitgevoerd dus snel klaar.

Anoniem
26-06-2014
8

Zeker in deze tijd, scherpe prijzen hanteren naar de klant toe!

Anoniem
26-06-2014
8

service gericht en deskundig

A.R. Hof (Haulerwijk)
26-06-2014
10

Vriendelijk / klantgerichte en deskundige personeelsleden die bijdragen aan een goede naam van Toyota.

Martijn (Lemmer)
12-06-2014
10

Kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaar, vriendelijk

Anoniem
12-06-2014
8

De service en klantvriendelijkheid van de Toyota dealer Tolman is zeer goed!
Ze geven de klant het gevoel vertrouwen dat je auto in goede handen is.
Ze gaan zelfs mijn banden oppompen als ik met mijn Toyota Yaris langskom en dat geeft zeker
gevoel van klant is koning!! Ook ben ik bezit van een pasje voor eventuele pech met mijn auto.

J. Sietsma (Barneveld)
12-06-2014
10

Al ruim 20 Jaar zijn we al in onderhoud bij Tolman (we begonnen in Beetsterzwaag) Sinds januari 2014 zijn we verhuisd naar Barneveld. We hebben er heel veel kilometers voor over om daar in onderhoud te blijven.
Eigenlijk zegt dat al voldoende.

Anoniem
11-06-2014
10

Goede service, er staat altijd een leenauto klaar. Medewerkers denken mee, duidelijke afspraken die worden nagekomen. Vriendelijk en klantgericht personeel.

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.